Fläskpannkaka på keso

Fläskpannkaka på keso

4 portioner

Ingredienser
1 paket bacon
500g keso
5 ägg
1 dl grädde
2 msk fiberhusk
1 nypa salt
150 riven ost

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg bacon på bakplåtspapper och stek knapriga i ugnen ca 7-8 min.
  3. Klipp eller bryt i bitar.
  4. Mixa keso, ägg, grädde, husk och salt till en slät smet.
  5. Rör ner den rivna osten och låt stå 5 min.
  6. Smörj en ugnsform med lite smör i botten och häll smeten där i.
  7. Strö baconet över smeten och använd en sked och jobba ner baconet i smeten.
  8. Grädda i ugnen ca 25-30 minuter tills pannkakan fått fin färg!

440 kalorier per portion
Protein: 40g
Kolhydrater: 8g
Fett: 26g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *