Thaigryta med kyckling och ananas

(ca 4 portioner)

Du behöver
3 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
1/2 purjolök
2-3 tsk röd currypasta
1/2 ananas
1 burk lättkokosmjölk
150 g sugarsnaps
Skalet och saften av en lime
1 hönsbuljongtärning
En näve färsk mynta

1. Skär kycklingen i bitar och bryn den sedan i en upphettad kastrull med matfett.
2. Tillsätt röd currypasta och pressa i vitlök.
3. Skär ananasen och sugarsnaps i mindre bitar och strimla purjolöken. Häll sedan i det tillsammans med kycklingen.
4. Häll i kokosmjölk, lime, hönsbuljong och låt det puttra.
5. Finhacka myntan och tillsätt den.

Servera med fullkorn couscous.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *