Kycklingwok med cashewnötter

Lowcarb / Liberal LCHF

3 portioner

Ingredienser
300g kycklingfilé i små skivor
1 msk olja
3 vitlöksklyftor finhackade
1 gul lök hackad grovt
100g pac choi (eller annan kål) i skivor
1/2 färsk broccoli i bitar
1/3 mindre huvud blomkål i bitar
1 röd paprika i skivor
3 msk ostronsås (köpte Santa Marias)
1 tsk fisksås (köpte Santa Marias)
1-2 tsk thai wok krydda (från spicemaster)
3/4 dl vatten
Salt

Gör så här:

  1. Fräs vitlöken i olja på medelhög värme i stek/wokpanna och tillsätt kycklingen och lite salt och stek 4-5 minuter.
  2. Tillsätt övriga grönsaker och fräs några minuter.
  3. Tillsätt ostronsås, fisksås, thaikrydda och vatten och rör ihop.
  4. Blanda sist i cashewnötterna.
  5. Servera som det är eller med nudlar (typ Shirataki eller sjögräs).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *