(ca 4 portioner)
Du behöver:
400 g fläskfilé
2 purjolökar
1 burk vattenkastanjer
2 morötter
150 g champinjoner
2 msk matolja
2-4 msk teriyakisås
2 msk skalade sesamfrön
1 dl grovhackad persilja
Salt
Peppar
Gör så här:
1. Putsa fläskfilén och skär köttet i tunna skivor.
2. Låt vattenkastanjer rinna av väl och skär dom i 1/2 cm tjocka skivor.
3. Skala morötter och skär dom i tunna strimlor.
4. Skär purjolöken och champinjoner.
5. Hetta upp lite av oljan, lägg i köttet och stek det ca 1 min på varje sida. Salta och peppra. Lägg
det sedan på en tallrik.
6. Fräs alla grönsaker i resten av oljan, tills dom blir knapriga.
7. Lägg tillbaka köttet och tillsätt teriyakisås.
8. Låt stå och puttra några minuter.
9. Strö över sesamfrön och persilja strax innan servering.