Kyckling med sötpotatismos

(ca 4 portioner)
Du behöver:
600 g kycklingfilé
Salt
Chicken & steak krydda

500 g sötpotatis
2 msk olivolja
1/2 dl timjan
Salt
Svartpeppar

1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Stek kycklingen någon minut på varje sida, salta och krydda med chicken and steak.
3. Sätt i ugnen ca 30 minuter.
4. Skala sötpotatisen och skär den sedan i mindre bitar.
5. Koka upp en kastrull med vatten och lägg i sötpotatisen.
6. När sötpotatisen är färdigkokt häller du över den i en bunke och mixar den med en mixerstav.
7. Hacka timjan.
8. Blanda i olivolja, timjan, salt och svartpeppar.

Servera med broccolisallad med granatäpple.

Broccolisallad med granatäpple

Du behöver:
2 broccolihuvud
1 liten rödlök
1 granatäpple
2 1/2 dl russin
1 1/4 dl solrosfrön
3 dl soygurt
Salt
Svartpeppar

1. Skär broccolin i mindre bitar.
2. Finhacka rödlöken
3. Gröp ur kärnorna från granatäpplet.
4. Rosta solrosfröna.
5. Blanda ihop alla ingredienser.
6. Smaka av med salt och peppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *