Kärleksmums

Socker-och glutenfria kärleksmums som är riktigt goda!

Smet:
6 ägg
3 msk sukrin/sötströ
3 droppar stevia
150 g smält smör
3/4 dl kokosmjöl
1/2 dl pofiber
1/2 dl kakao
2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver

Gör så här:

  1. Vispa ägg och sötning fluffigt.
  2. Blanda torra ingredienser separat.
  3. Tillsätt smöret och det torra i äggfluffet.
  4. Häll i en smörad och bröad (med kokosflingor eller pofiber) form och grädda i 175 grader ca 20 min eller tills torr sticka.
  5. Ta ut och låt svalna.

Topping:
75g rumstemp smör
75g rumstemp färskost
4 msk kakao
3 msk sötströ/sukrin
3 droppar stevia
3 msk starkt kaffe

Gör så här:

  1. Vispa ihop alla ingredienserna till en slät kräm och bred över kakan.
  2. Dekorera med kokosflingor.
  3. Förvara kallt och skär upp i bitar vid servering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.