Botten
Ingredienser
150 g oreos
25-50 g gram smör, smält
Fyllning
Ingredienser
3 dl vispgrädde
600 g naturell färskost
1,5 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
150 g oreos
200 ml nutella
100 g mjölkchoklad, hackad
Garnering
Ingredienser
75 g oreos
maränger, krossade
Gör så här
- Krossa kexen till botten i en matberedare, smält smöret och rör ihop med kexen.
- Fördela smeten jämnt i en form cirka 24 cm, och ställ kallt.
- Vispa grädden fluffig så att den bildar rejäla toppar, vispa sedan socker, vaniljsocker och färskost mjukt.
- Krossa kexen till smeten i matberedaren, och sedan vänder du ihop grädde med ostsmet och nutella och sist vänder du ner oreosmulorna och hackad choklad.
- Häll upp i formen och garnera med oreos och maränger och ställ in i frysen 3-5 timmar.
- Ringla eventuellt över lite smält nutella innan servering.