Kvargbröd

3 äggvitor
2 dl pofiber
2 msk krossat linfrö
1 msk skakat sesamfrö
1 msk fibrex
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 äggula
2 dl kvarg

  1. Ugn 200 grader.
  2. Vispa äggvitor till fluff.
  3. Tillsätt allt det torra och blanda.
  4. Tillsätt äggula och kvarg och blanda.
  5. Fukta händerna och forma brödkakor på ett bakplåtspapper.
  6. Toppa ev med lite sesamfrö och grädda i ca 20 minuter!

Du kan tillsätta kryddor och andra smaksättare i receptet för att göra brödet lite mer spännande.

6 ganska stora brödkakor då innehåller varje bröd 3g kolhydrater, 4g fett och 8 gram protein / 78 kalorier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *