Vegetarisk pytt i panna med äppelyoghurt

(ca 4 portioner)

Vegetarisk pytt i panna

Du behöver:
500 g potatis
1 gul lök
1 gul paprika
1/2 zucchini
1 broccolihuvud
1 burk kikärtor
1 dl saltade cashewnötter
1 tsk curry
Salt
Svartpeppar

Gör så här:

1. Skala och tärna potatisen.
2. Hetta upp en stekpanna med matfett och stek potatisen på medelvärme.
3. Skala och hacka löken.
4. Skär paprika, zucchini och broccoli i mindre bitar.
5. Finhacka cashewnötter.
6. När potatisen har börjat mjukna häller du i lök, paprika, zucchini och broccoli.
7. Smaka av med curry, salt och svartpeppar.
8. Tillsätt kikärtor och cashewnötter.

Äppelyoghurt

Du behöver:
2 dl turkisk yoghurt
1 äpple
1 vitlöksklyfta
1 kruka mynta
Salt
Svartpeppar

Gör så här:

1. Skala och grovriv äpplet.
2. Finhacka mynta och vitlök.
3. Blanda turkisk yoghurt, äpple, vitlök och mynta.
4. Smaka av med salt och svartpeppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.